Share |

Lemin Nuorisoseuran nuorten teatteriryhmä Kanisterit esittää Elina Kilkun näytelmän EI ELÄMÄÄ VAAN KOULUA VARTEN

Mitä aikuiset ajattelevat nuorista? 
Onko cool jos ei ryyppää tai polta?
Lemin Nuorisoseuran nuorten teatteriryhmä Kanisterit valloittaa Tapiolan lavan maaliskuussa. Näytelmä tuo huumorin keinoin esiin ennakkoluuloja ja stereotypioita koulumaailmasta ja sen ympäriltä. Osansa parodiasta saavat niin nuoret, opettajat, kyttääjät kuin myös ikivanhat asenteet. Vain kaksi näytöstä, varaa liput! 

Kirkko kiven takana esitykset jatkuvat maaliskuun loppuun asti

Kirkko kiven takana näytelmä sai kantaesityksensä Lemin Tapiolan näyttämöllä lokakuussa 2022 ja syksyn aikana se esitettiin yhteensä yhdeksän kertaa. Esitykset palasivat näyttämölle tammikuun lopulla jatkuen aina maaliskuun loppuun asti. Katso näytösajat täältä.

Lemin Kirjava on myös kirjoittanut arvostelun Lauri Rouhiaisen jaakobinpainista

kirkkokiventakana_nelio.png

Kyseessä on Lemin paikallishistoriasta ammentava uusi draama, joka sijoittuu vuosiin 1668-1670.
Näytelmän on kirjoittanut imatralainen Teemu Salohalme, jonka edellinen kirjallinen työ Lemillä oli Shakespearen Myrskyn suomennos.

Omatuotantoiset näytelmät ovat aina kuuluneet Lemin Nuorisoseuran toimintaan. Välillä on ollut vilkkaampia ja välillä hiljaisempia kausia. Lemin teatteripäivät oli vuosikymmeniä odotettu maakunnallinen harrastajakulttuurin tapahtuma 2000 -luvun alkuun saakka.

Minna Canthin kirjoittaman ja Lauri Väärän ohjaaman Kotoa pois näytelmän harjoitukset alkoivat noin 25 vuotta sitten. Tästä alkoi yhtäjaksoinen kokoillan näytelmäesitysten sarja, jonka 17 näytelmää, yli 310 esitystä ja noin 43 000 katsojaa puhukoon puolestaan. Lisäksi lasten ja nuorten näytelmäkerhot ovat tuottaneeet vuosittain omia esityksiään.

Uskollinen ja kannustava yleisö, erinomaiset ohjaajat, tehtäviinsä sitoutuneet harrastajat ja muu monitaitoinen talkooväki ovat tämän mahdollistaneet.

Katso tästä seuran perustamista käsittelevä artikkeliUutiset

Ei elämää vaan koulua varten (21.02.2023)
Lemin Nuorisoseuran nuorten teatteriryhmä Kanisterit valloittaa Tapiolan lavan pe 17.3. ja la 18.3. esityksellään EI ELÄMÄÄ VAAN KOULUA VARTEN. Lue lisää ja varaa..

16.09.2022  Kirkko kiven takana ensi-ilta 28.10.
11.08.2022  Kauden 2022-23 kerhot
23.08.2021  Harrastekerhoja kaikenikäisille Tapiolassa!